Память

Пишу тобі останні сторінки,
які також для тебе присвятив,
бажаю їх лишити на роки
в яких тебе заворожити не зумів.
В останній збірці ти найдеш себе
та прочитаєш із холодним с6ерцем,
якщо вона сама до тебе не прийде
води я попрошу у тебе натщесерце.
Можливо , прочитаєш це, останнє видання,
в якому згадую тебе в останній раз
і ні для чого не потрібні зізнання
в якому назавжди вогонь погас.
Не бачу в цьому нічиєї я вини,
що доля склалась так, у кожного із нас
і ти від свого серця все це  відверни,
де я про тебе згадував не раз.


Рецензии