Втомлена вiтрами осiнь


Розплетені Вітром у Осені коси!
Здіймається вгору, тріпоче волосся!
Втомилася… Хоче  вона відпочинку.
Жалкує: робила неправильні вчинки.
Не винна! Це  Вітер її надолужив!
Оце розійшовся, та раптом – нездужав!
Старенький, напевне, вже став, як і Осінь.
До неба звернутись, спочити Він хоче!
02.10.2018


Рецензии