Сонячне л то

 
Поверни, мені сонячне літо,
Хоч і бабине, гріє воно,
Бідне серденько кригою вкрито,
Ти відкрий в нове щастя вікно.
Поцілунком зігрій опівночі,
До серденька свого пригорни,
Щоб здійснилися мрії дівочі,
Що приходили  часто у сни.
 
Літо бабине сяє надворі,
Всім дарує останнє тепло,
Хоч були, ми самотністю хворі,
Та кохання у гості прийшло.
Золоті кольори у природі,
Небо чисте, прозора вода,
То журитися дійсно вже годі,
Не поруш моє щастя біда.

Літо, бабине зустріч дарує,
То чому б не прийняти її,
Вірне серце любов зачарує,
Заспівають в серцях соловї.
Все на світі з коханням буває,
Повертається в осінь весна,
А душа в самоті не співає,
А з коханням воскресне, вона.


Рецензии
Дякую,Виктар..
З павагай и цяплом..

Долгие года жизни и творчества!

Светлана Исса   05.10.2018 23:19     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.