Г рк сл зоньки

Гіркі слізоньки л'ю
Гірке вино п'ю
Від мене пішов чоловік
Я його кохатиму вік
Що робити мені
Немає страшніше біди
Повернись до мене ти
Не для мене самоти,
А для неї, для неї
Діточок даруй мені.


Рецензии