Укр. Ну 1 шия

Тиша в класі, ані звуку,
навіть парти не скриплять,
лише на даху в провулку
горобці все цвірінчать.
Наша вчителька по мові,
як завжди , веде урок,
а Микола в кожнім слові
зробив кілька помилок.
а щоб краще затвердити
вірністі правописання,
його визвали до дошки
до нового запитання.
То ж Микола підійшов
до дошки та вчительки,
щоб помилки виправляв
ніби для статистики.
А вчителька уважніше
придивилась до Миколи
і побачила у нього
шию зовсім голу.
і сказала6 - "ну і шия,,
яка в тебе тільки шия".
Він подумав, що вчителька
в захваті від шиї,
що вона в нього дебела
немов у бика.
Що в  нікого, в них в класі,
такої нема,
і сказавв  " я сало їм,
того вона і така ".
І подумавши про учнів,
про школу й Миколу,
теж сказала у відповідь
своє тверде слово.
" Сало їж скільки завгодно,
тільки шию мий,
після школи. чи до школи,
чи на вихіідний.


Рецензии