Джерельна вода

Я сьогодні встану рано,
помолюся на світанок,
Коли сончко на Схолі
теплій сонячній погоді.
Вийду в поле за сло,
туди , де льється джерело,
там, де квітують в полі маки
та там,  де Доброї початок.
Наскільки ж це воно багате
село це, Березніговата,
де відчуваємо завжди
присмак джерельної води.
Ось це, Клочанська в низині,
а ця - на березі Висуні,
А це, ось Добра, льється в річку,
що має назву теж незвичну.
Тут оселились козаки,
в якому і жили батьки,
Колись, ще при Імператриці
в тому сімнадцятому віці.
Воно весь чакс було заможним,
для ворогів непереможним,
і якщо знову вони будуть,
то у людей свій гнів розбудять.


Рецензии