Укр. Дошкуляють

Закінчилось літо,
закінчилась осінь,
а зима вже з вітром
йде до мене в гсті.
Снігом засипає
стежки та доріжки,
а мене чекає
за селом подружка.
Ніщо не завадить
зустрічіі в цю пору,
якщо тебе вабить
небо не прозоре.
Мене дошкуляє
і мороз і вітер,
а я все долаю
поле снігом вкрите.


Рецензии