Ett kaerleksmoete med en selkie

Med de straalande ljusen
Som kommer att bli slaecks
Gaar vi tillsammans till maanen
Jag stannar kvar paa jorden
Du traeder in i det svarta havet

Med de blaaa oegonen
Som kommer att blundas
Moeter vi vaara raedslor
Jag fasar att havet blir tort
Du fruktar att sanden blir askan

Med de eviga sjaelarna
Som kommer till himmelriket
Sjunger vi vaara saanger
Det aer vinden som kaarar
Det aer vaagorna som svallar


Рецензии