Еротичний рецепт

До пенсії ще майже ціла вічність,
А свята так бажає організм.
Рецептик відшукала еротичний -
Геть всім осточортілий фемінізм!
У піццу покладу червоний перчик,
Дві крашанки, французький майонез.
Скажу дієті знов: - Аріведерчі!
Грайливо замуркочу полонез.
Салямі - на тонесенькі шматочки,
Томати - пелюсточками троянд,
І кільцями - солоні огірочки,
По колу - оселедця "аксельбант".
Додам дбайливо ніжну моцареллу,
Цибульку зелененьку - для смаку.
А чайник заспіває acapella,
І прибіжить на пахощі мій кум!

    8/09/2018


Рецензии