Украинский Гарик 588

Український Ґарик 588


За мотивами І. Губермана

Забувши враз про старість і сім'ю,
зігрітий щедро сонцем променистим,
іду я в парк на лавочку свою
розгадувать примарність наших істин.


   Владислав Красса
"Тисяча із Хвостиком".


Рецензии