Голубе мiй сизокрилий, сину

Голубе мій сизокрилий,сину.
Чистим материнським серцем до тебе лину.
Лечу голубкою стираючи до крові крила.
Бо ти єдиний...утіха і сила.

Віра в майбутнє що буде кращим.
Стоящим,настоящим...
На гілці глоду...
В морозну пору.

Що пташка їстиме...з снігу зібравши...
Червоні краплі нашого роду.
П'ючи мов воду...довіру.
І я вірю...в тебе мій сину,вірю.
  (Понкратова.О.В.)


Рецензии