Залиш мене

Залиш мене, бо я не та,
Бо я кохати не умію.
Тобі ж вуста мої і вії
Мов ахіллесова п'ята.
Залиш мене, бо я не та.
 
Облиш, забудь мене і годі.
Нести я можу тільки біль.
Сильніш за всіх любовних зілль
Слова:"Вдягнися по погоді"
Облиш, забудь мене і годі.
 
Твоїм стражданням я причина.
Як не сьогодні - завтра буде.
Чи талан твій в мені втонути?
Запам'ятай собі, хлопчина:
Твоїм стражданням я причина.


Рецензии