Тебя я нежно целовал, I kissed you tenderly...

Тебя я нежно целовал...


Владимир Герун


Тебя  я  нежно  целовал,
Ты  зажигалась , трепетала,
То  обнимал , опять  ласкал,
Но  этих  ласк  мне  было  мало,
То  обнимал , опять  ласкал,
Но  этих  ласк  мне  было  мало...

И  эти  ласковые  губы
Ласкали  шею  и  язык,
Я  нежен  был,  я  был  не  грубый,
Но  я  такому  не  привык,
Я  нежен  был,  я  был  не  грубый,
Но  я  такому  не  привык...

А  ты  наверно  жрица  танца,
Что  говорит  нам  о  любви,
Ты  мне  давала  много  шансов,
Весь  воспалив  огонь  в  крови,
Ты  мне  давала  много  шансов,
Весь  воспалив  огонь  в  крови...

Тебя  я  нежно  целовал,
Ты  зажигалась , трепетала,
То  обнимал , опять  ласкал,
Но  этих  ласк  мне  было  мало,
То  обнимал , опять  ласкал,
Но  этих  ласк  мне  было  мало...






I kissed you tenderly...


Vladimir Gerun


I kissed you tenderly,
You lit up, you fluttered,
The hugged, again caressed,
But these caresses were not enough for me,
The hugged, again caressed,
But these caresses were not enough for me...

And those soft lips
Caressed the neck and tongue,
I was gentle, I wasn't rude,
But I'm not used to it,
I was gentle, I wasn't rude,
But I'm not used to this...

You must be a priestess of the dance,
What does love tell us,
You gave me a lot of chances,
All inflamed fire in the blood,
You gave me a lot of chances,
All inflamed fire in the blood...

I kissed you tenderly,
You lit up, you fluttered,
The hugged, again caressed,
But these caresses were not enough for me,
The hugged, again caressed,
But these caresses were not enough for me...











Более пяти сотен книг изданных автором о Севере, любви, о войне , Дзержинске и Воркуте и его родных городах продаются здесь - https://www.litres.ru/vladimir-gerun/


Рецензии