У душу смутку

Зверни під час розмов твоїх з коханим.
Нехай він бачить як тебе дурманить.
Вкриває подихом своїх цілунків...
Звертає поглядом у душу смутку.

У закутку твоєму. У закутку...
Хай бачить що живе у грудях нині.
В червоній і округлій намистині.
Зчарованими ніжними словами.

Птахами що летять над головами...
На шиї згорнутій вузлом в хустині.
В кришталі очей що навпроти...
Щебече.Гомонить:-Не проти.

Віднині й донині.
Гадає чи варта й багата...
Жадана розплата.
Благаючи...
Віра в Бога. Дорога...
Життя Дорога.
Відверто,напевно напевне...
Йтиму і йтиму,певно.
 (Понкратова.О.В.)


Рецензии