Не дiвчiна а пiсня 5

Чого чекаєш наречена у білій вишиванці
русяве волосся звисають до самих плечей
з тобою бажаю кружляти усе життя у танці
хай ллється пісня про любов з твоїх очей...
У тебе на сорочці вишити з горобиной квіти
і філософськи підтримуєш підборіддя ти рукою
і знай що ти найкрасивіша дівчіна на світі
і моєму серцю з посмішкою не даєш спокою...
Ти пальцем вказівним показуєш на сережку срібну
твоє обличчя так і жадає горячих поцілунков
ти поміркуй може ми один одному потрібні
і доля стане нам в житті гарним подарунком...
Чого чекаєшь наречена у білій вишиванці
і твої очі місяцем чорні брови огинають
і щоки пухкеньки з ямочками у червоному рум'янці
від відповіді зі страхом від мене тікають...


Рецензии