Цёмная стылая ноч...

***
                Адзінокай жанчыне

Цёмная стылая ноч.
Верасень. Восень. Маўкліва
Просіш у лёсу: “Прароч
Мне яшчэ нейкае дзіва!”

Толькі ніякіх дзівос
Лёс табе больш не прарочыць:
“Кроч па жыцці! Я – твой лёс,
З гэтай дарогі – не збочыць!”

Кветкавы чай. Ты адна.
Кветка твая адцвітае.
Спі! Не заснеш да відна.
Спі! Не адна ты такая…

29. 09. 2018 г.


Рецензии