Чи можу я дивитися щоденно..

***

Чи можу я дивитися щоденно
На шлях молочний крiзь очей пiтьму
Котрий тече легкий i нескiнченний
Питаючи мене "коли? чому?"

Чи можу я молитися Iсусу
Повсюди тиша жах iкон нема
Але ось трапилися зараз землетруси
Христос воскрес! Радiй! Пішла пiтьма!

        290918


Рецензии