Пословицы и поговорки сотрудников МИ-6 и ЦРУ

Только ленивого ещё не отравили в Солсбери.
Принял «новичок» - ложись «на бочок».
Не всё коту масленица, особенно в Солсбери.
Скрипаль с возу – спецслужбам легче.
Живучий, как Скрипаль.
Чисто английское убийство: увидеть Солсбери и не умереть.
Кто не посещает Солсбери, тот не пьёт «шампанского».
В тихом Солсбери черти водятся.
Это видно  не к добру – к нам в гости офицеры ГРУ.
*     *     *     *
Only the lazy one hasn't been poisoned in Salisbury yet.
Drank newcomer-lie down sideways on your head.
Not all cat Maslenitsa, especially in Salisbury.
Skripal with a cart and the secret services easier.
Tenacious as Skripal.
Pure English murder: to see Salisbury and not die.
Who doesn't visit Salisbury doesn't drink champagne.
In the quiet of Salisbury are full of demons.
It is visible not to good-to us on a visit officers of GRU.


Рецензии