Зеленим листком упасти

Зеленим
                листком                упасти
на сльозогін...
До світлих струмків припасти --
Там передзвін...


Конвалій
                бузковим                повітрям --
в яри роса!..               
Листок
               пошматовано                віттям...
Струмком -- сльоза!..


Як ніжно тебе кохаю!
Зелена  я!!!
Стежками
            земного раю               
завжди весна!



05.05 2016 год


Рецензии