тузакъда эсим

Джалгъан дуньяда
джуаблы сюймеклик болгъанын билмейин
Мен кебню келдим
джарыкъчыкъгъа джанымдан сюйген адамым
Мен кебню келдим
джашау джолну узунуна тюрленмейин
Сени кергюнчю
джюрек джазгъан джырымы мыдах макъамы

Ала кезлеринг
мени къойюб бир башхагъа къарасала
Сатыб джюрегинг
да тохтатса джюрегиме кел бергенни
Хыны джашауну
сенсиз сюзюб насыбымы табалмазма
Ол къарангыда
излегенчады ийнансанг келекгени

Тузакъда эсим
кеб иги муратлагъа элтиб къайытады
Мен кез къаш бериб
билдиргинчи наным сени сюйеме деб
Джылы къарамынг
тау намысдан чыгъыб джуабын айтады
Кемсиз уяла
менда сени емюрлюкге сенденда бек

              Борька


Рецензии