Сьогоднi у Броварах

* 27.09.18 у школі м.Бровари
  обвалилися міжповерхові
  перекриття...

Сміх - казочки про НУШ.
Ява - сумне життя.
Гепнулись в Броварській
школі перекриття
просто серед занять.
Вилетіли шибки.
Учні схопити з парт
встигли свої шапки...
Дивом усі живі.
Звісно ця НУШ - мара.
Що що вона міністр -
НУШ для Гриневич гра.

Вересень 2018


Рецензии