Виктория Вита. Я уже вырос

Я просился: – Братец мой,
ты возьми меня в забой!
Погляди меня в работе, –
Я шахтёром быть не против.

Улыбнулся брат: – Бригада
Вспоможенью будет рада.
Ты готовься без опаски
и примерь сначала каску.

Я, надел… и еле встал…
Может, я и вправду мал?



Я вже вирiс

Я просився: – Брате мiй,
Ти вiзьми мене в забiй!
Я вже вирiс для роботи,
В шахтари iти не проти.

Брат всмiхнувся: - Що ж, в бригади
Допомозi будуть радi.
Тiльки ти вiзьми, будь ласка,
i примiряй спершу каску.

Я надiв… та й зник у нiй…
Може, справдi я малий?


Рецензии