Акцент. укр

Я тебе впiзнаю по акценту,,
Лише коли ти на хохляцком говориш,
А будеш слатi менi повiдомления,
То може бути i тодi переможеш,

Але писати доведеться ось по росiйськи,
Знаю що не дуже ти сильний,
Розкушу тебе тодi я теж,
I тодi ти будеш переможений.

   27.09.18.


Рецензии