Будь зi мною, маленька моя, не тiкай, Гюльчатай

Будь зі мною, маленька моя, не тікай, Гюльчатай.
До багнета у серце залишились лічені дні.
Ти ще встигнеш сказати любов і кохання мені,
бо кохання, любов і життя – через край... Через край...

Не тікай, Гюльчатай, не іди, Гюльчатай, не біжи.
До багнета у серце лишилося кілька хвилин.
Я ще встигну пожити на світі самотньо один.
До багнета хвилина – розлука у серці дрижить.

Не лишай, Гюльчатай, ти втікаєш завжди, не тікай.
Вже над серцем гарячим – холодний багнет Абдули...
Якби ти не тікала, ми ніжності стільки б змогли.
А з багнетом у серці любов не живе, Гюльчатай...

.....................................

Світлинка карпатського вечора
Наталія Тучапська


Рецензии