***

къарачайны бюгюн келю азгъанды
къарча элни чыкъмайд джарыкъ таушу
джюреклени чексиз бушуу басханды
келтирдиле эки тенг джаш аушуб

бушууну болмасада къыйыры
къайнаб келген джыламукъну джашыра
бек кюйседа аналадан сыйырыб
миллет чыкъды аХыр джолгъа ашыра

август айгъа биринчи кюн туугъунчу
джолоучулукъ алды камсык джанларын
джатхан орунлары суукъ болгъунчу
къара топракъ джабды умур санларын

экисинда отуз джылгъа кирмейин
джутду къабыр . джокъ болдула балала
къалай чыдаб тураллыкъла кермейин
кюнде бир да джарЛы атала анала

ана джюрек джылагъанлай турлукъду
андан алгъа кетген татлы сабийге
инша аллах джандет саугъа боллукъду
тилеклери ТАУ-УЛАН бла АЛИЙГЕ


Рецензии