Зачекай

Ти літала на весні.
В небі зоряном до ранку.
Обіймали тебе сни.
Цілували на світанку.
Ти кохала всесвіт мрій.
В ньому мешкала щоденно.
І думок веселих рій.
Тебе вабили натхненно.

Зачекай, кохана, зачекай.
Забири мене в свій рай.
Та навчі літать с тобою.
Небокрай, безхмарний небокрай.
Нас невінчаних стрічай.
Наче двух лелек що вирвались на волю.

Ти літала на весні.
В небі зоряном до ранку.
Колискові ніч пісні.
Гойдала безперестанку.
Кольорові твої сни.
Фарбували дні та ночі.
Ти від сонця і луни.
Не ховала свої очі.

Зачекай, кохана, зачекай.
Забири мене в свій рай.
Та навчі літать с тобою.
Небокрай, безхмарний небокрай.
Нас невінчаних стрічай.
Наче двух лелек що вирвались на волю.


Рецензии
Прослушать песню можно здесь : http://www.rocklab.ru/view/songs/260134.html

Олег Скороход   27.09.2018 18:00     Заявить о нарушении