Сенс

Дівчата в коротких спідницях теж ходять до храму.
Їм тАкож потрібна підтримка, мабУть, навіть більше ніж іншим.
Так важко знайти свою, корисну нішу,
Коли знаєш вартість життя, що рахується «налом».
.
Так важко знайти у самій собі душу,
Коли всі навкруг бачать тільки фаянсове тіло.
Коли сама сОбі бажаєш, щоб все боліло,
Аби відчувати, що ти живеш, і що жити мусиш.
.
А я не жалію тих, хто не має ніг, або рук,
При цьому маючи силу й жагу до життя.
Мені шкода тих, хто не може знайти вороття
До себе самого, відмити з совісті бруд.
.
Мені шкода тих, хто не бачить сенсу буття,
Тих, хто не хоче, й не має сил.
Тих, для кого немає на небі світил..
Мені шкода таких, як я...


Рецензии