Б. Г. Х

кюн таякъ сени терезенги къагъады
ай джаякъ татлы джукъунгу беле
бул булла сеннге джыр айталла бул булла
къубула сен отоуда сюйеле

къучакълай болурламы ариу къучакълай
башханы , мен бек сюйген къолларынг
тансыкълай турама мен сени тансыкълай
ийнакълай сен джюрюучю джолланы

тауладан шош ингирде аяз урады
джайладан ол джангурчукъ келтирсин
сюймеклик джюрегимден кетмей турады
тилейме аны сеннге билдирсин


Рецензии