Ладан чарjвний!

Мій рідний край! Зелень- розмай!
Ладан чарівний! Живи! Процвітай!
Ти знову ожив!Знову красенем став.
Народ тебе здавна любив,плекав.

Милий наш Ладан!Куточок гарненький.
Ти наймиліший! Такий рідненький!
Краса неймовірна! Зелені цвіт.
Ти в ній утопаєш стільки літ!

Над тобою кружляють лелеки.
Удайцева водиця тече здалека.
Білі берізки дорогою вряд.
Ростуть,красуються,гомонять.

Юні художники паркан розмалювали.
Опромінили майбутнє фарбами яскравими.
Це іхня мета! Їхнє стремління!
Лідером мети станеш ти неодмінно!

Швидше лети до світлої мети.
В наших думках  попереду ти!
Словом підбадьоримо,ділом допоможимо
Гуртом,родиною,як тільки зможемо!

22.0918р


Рецензии