Семенова Байрамукова Ася

Сюйеме сени ариу назик санларынгы
сюйеме сени айлы кече айтханларынгы
эсге тюшюре мени тангым атады
сюйеме сени бал бетли узун чачынгы
сюйеме сени мен джазынгы эм къачынгы
турама кесим . джазуу джырын айтады

сюйеме сени кексюл ариу кезлеринги
сюйеме сени меннге берген сезлеринги
унутмайын тур сенден аны тилейме
сюйеме сени хур бетинги кюлгенинги
сюйеме сени сен да билдир сюйгенинги
дей айлы кече мен сени бек излейме

сюйеме сени асият деген атынгы
сюйеме сени . разы болсанг мен къатынгда
кеб джылланы джашарбыз биргелей
сюйеме сени деген джырыма тынгыласанг
сюйеме сени . бир кюн бир мени ангыларса
джаш джюрегинге ма бу ауруу сингелей


Рецензии