Б. Г. Х

сабийликде джазгъы кюнледе
садакъ учуб тийген эд
бирча ариу чакъгъан гюлледен
джюрек сайлаб сени сюйген эд

узатхан эм санга къолуму
насыб юлюш берликча
чал болгъанма сакълай джолунгу
сен аны бла меннге келликча

муратларым насыб таулагъа
ышандырыб элтелле
джангызлыкъны къойюб саугъагъа
ала учхун болуб кетелле

кез аллымдан кетмез сыфатынг
емюр джукъу белгюнчю
джокъ эд ийнан толмаз муратым
джашау джолда сени кергюнчю


Рецензии