Шуричку

Як швидко і незримо плине час,
Життя відрізки, мов мікроскопічні,
І все, чим доля забавляє нас,
Не вічне, як і ми самі не вічні.

Сьогодні, синку, в тебе ювілей
І я тебе з твоїм вітаю святом!
Хай буде твій далеко апогей
І щоб ти оптимізм свій не розтратив!

Нехай завжди з тобою у житті
Три подруги йдуть поруч, знов і знов,
Тобі даючи сили на путі,
Твої Надія, Віра і Любов.

Здоров’я міцного, везіння, доброти!
Щоб швидко заживали всі «покуси»,
Щоб з всіх халеп легко виходив ти,
Щоб мінуси перетворились в плюси!

Щоб через прірви зводились мости!
Щоби голівка добре працювала!
Щоб лише «на коні» був завжди ти,
І щоб біда ніколи не спіткала!

Цінуй сьогодні кожну свою мить!
Всього хорошого тобі, дуже багато!
Живи, синочку! Не соромся жить!
Тебе цілую,  люблячий твій тато!



31.03.2016


Рецензии