Б. Г. Х

сюймекликге белгиге деб берген эм
джаз башында ариу чакъгъан гюллени
къайтарыргъа мен кеб умут этген эм
къойюб кетген бизни сабий кюнлени

кеб кюнлени ойнай кюле ашырдым
эсгермейин заман кете баргъанын
сюйгеними келюм бла , джашырдым
муратларым санга таза болгъанын

джюрек этген оюмлагъа тынгламай
мен сайладым билмей отну къызыун
ете болмаз бир кюн энди къыйналмай
насыбымы джойду мени джазуум


Рецензии