Вартавы

Гаў! Гаў ! Гаў!
Што ты даў,
А што не даў?
Што пакраў?
Гаў ! Гаў! Гаў!

Людзі ходзяць ды ідуць,
Ходзяць людзі ды ідуць,
Ходзяць людзі ды ідуць-
У гаражы яны жывуць.


Я сабака вартавы,
Я пільную гаражы,
Каб усе са мной на "Вы”.
Гаў! Гаў! Гаў!

Каб вас бог ды пакараў
За усе тое, што цярплю
I пакутую.

Людзі ходзяць ды ідуць,
Ходзяць людзі ды ідуць,
Ходзяць людзі ды ідуць-
У гаражы яны жывуць.


Рецензии