Зарадка

Я жыву ў кватэры
Разам ды  з жанчынай-
Яна мне не верыць,
Што я мужчына:

Слоў мне не кажа,
Вуснаў не раскрывае,
Раптам- ды як умажа!
Старая баба…

Ты скажы, кабета,
Адкажы сардэчная,
Што за твая мэта,
Хiба, ты навечна?

Нехта там уваходзiць,
Нехта там выходзiць-
Можа, ўжо хопіць
Хопіць жыць  з табою?

Кажа: Uсе ў парадку,
Будзе ўсе ў парадку:
Трэба нам зарадку
Раніцай рабіць.
Раптам,- ды як умажа!
-Уставай, Cярожа!
Што ты ей адкажаш?
Божа, ды мой божа!

Айн!Цвай!Драй!
Айн,цвай,драй,
Айн,цвай,драй,
Айн,цвай,драй!-
Правiльна!


Рецензии