Кожне тво слово - це початок в рша

Кожне твоє слово - це початок вірша,
Кожен погляд - є моє життя,
Кожен подих твій - моя молитва,
Кожна посмішка - найкращеє миття.

Так відчуваю я весь день потребу,
У твоєй присутності, нехай ти навіть і мовчиш,
Ти мене упіймав ще молоду, відверту,
Я тепер до тебе кожен день біжу хуткіш.


Рецензии