Не знаю я чия дорога легша

Не знаю я чия дорога легша,
Моїм віршам або мені ось тут,
Ця пісня була в мене щира, перша,
Вона була твоїй душі відгук.

Кому із нас тут легше? мабуть співу,
Найкраще було би лунати з інших вуст,
Бува затягне то веселу, то сумливу,
Ім щось про те найкраще так міркується, мабуть.

Чия дорога краще, або легша?
Вони ось там в горі а я ось тут,
Колись вона лунала з вуст уперше,
Слова вже прижились, тебе знайдуть.


Рецензии