Вишуканi прянощi

Солодко, солодко мені,
Солодко, солодко з тобою.
Я живу, наче уві сні,
І здаюсь в твій полон без бою.
Кохання викликає заздрощі,
Кохання бачить всюди крайнощі,
Сипле звідкись прянощі.

Приспів:
Вишукані прянощі, незабутні пахощі,
Кохання з присмаком своїм,
І ароматом надп"янким.
Вишукані прянощі, неймовірні ласощі,
Шалена пристрасть без межі,
Вогонь палає у душі,
І так щомить.

Солодко, солодко тепер,
Солодко, солодко в обіймах.
Я лечу стрімко відтепер
В небесах, наче птаха біла.
Кохання – не слова на аркуші,
Кохання – у душі лиш радощі,
Як духм"яні прянощі.


Рецензии