Не грiшна, не свята

Перекреслить і забути,
Все зламати і здобути
Щось нове, зовсім нове.
У долонях нести світло
І летіть назустріч вітру
До тебе, лиш до тебе,
Крізь даль небес.

Приспів:
Не грішна, не свята,
Кохання, як життя,
Нестримні відчуття
У небо.
Назавжди я і ти,
Де двоє, там мости,
Зливаються світи,
Так треба,
В тобі моя потреба.

Подолати і звернути,
Все змінити і збагнути –
Щастя є, у серці є.
По очах думки читати,
Цілий Всесвіт відчувати,
Все моє – навік твоє,
Близьке, своє.


Рецензии