Незалежна

Крок вперед, не озирнуся,
Більш назад не повернуся,
Важливо лиш те, що відчуваю я,
Чого бажаю я.
Знову день так непомітно,
Ніч пройшла, я бачу світло,
Все зайве тепер не помічаю я,
Все відпускаю я,
Душа, немовби ожила.

Приспів:
Безмежна, іду по світу незалежна,
Душа, як сповідь обережна,
Нестримно-сильні почуття.
Належна, я просто, просто незалежна,
Нова, рішуча, протилежна,
Хапаю дивні відчуття,
Живу, як хочу я.

Крок наверх, життєві сходи,
Десь внизу всі перешкоди,
Важливо лиш те, чого шукаю я,
Чого чекаю я.
Новий день, і сонце сяє,
Не боюсь, бо серце знає,
Як буде тепер, куди ітиму я,
Все вирішую я,
Душа розкрила два крила.


Рецензии