Нова я

Скільки у світі красивих речей,
Модних відтінків і різних очей.
Хто є для кого, навіщо і що,
Все чогось варте, кохаєш якщо.
Почуття плюс життя,
Відтепер нова я.

Приспів:
Нова я, життя моїми йде алгоритмами,
Нова я, і серце б"ється іншими ритмами.
Нова я, минуле все змивається зливами,
Я буду, буду, буду щасливою.

Скільки у долі незнанних стежок,
Мрій кольорових і мудрих книжок.
Віриш-не віриш, в долонях світ весь,
Знову знаходиш, втрачаючи десь.
Небуття в забуття,
Назавжди нова я.

Відчуття – сенс життя,
Просто я, нова я.


Рецензии