Все мине

Випила душу до дна,
Серце розбила так легко.
Є у тобі глибина,
Тільки чомусь десь далеко.
Ти отруїла всю кров,
Звіра в мені розлютила.
Просто твоя нелюбов
Всі почуття загубила.

Приспів:
Все мине, забудеться, зітреться,
Все мине, і більш не повернеться.
Все мине, почну життя спочатку,
Тобі лишусь на згадку.

Гордо пунктиром пройшлась,
Щастя вмить змила дощами.
Стрімко змінила ти час,
Збільшила відстань між нами.
Вщент зруйнувала мости,
Сплутала дні всі і ночі.
Нині нема "я і ти" –
Тихо розлука шепоче.


Рецензии