В словах мо х тисяч контраст в

В словах моїх є тисячі контрастів,
але нема контрастів між душей і тілом,
Не загубила я ні почуття, ні щастя,
Бо тіло цю любов оправдувало ділом.

В словах моїх є тисячі контрастів,
Я ще туди додам чуточку фарбів.


Рецензии