правдива жа й питво...

*   *   *

                Христу – Богу серця мого…

правдива їжа й питво
сердечне
таїнство молитви
не буде серце
як де вечір посумнів…
Ти навіть
в диханні самім!..

бо – Слово

01.09.2018


Рецензии