Пожелания на Карачаевском языке!

Тюзлюк алгъыш!

Салам уа алейкум, багъалы Джамагъат!
Аллах хаман болушсун тюзлюк тутхан ишибизде!
Болайыкъ барыбызда Аллаха аманат!
Харамлыкъ орналмасын бизни джюрегибизде!

Джашайыкъ джангыз кесибизни къыйыныбыз бла!
Адам кеси этген джумуш къайгъы, эм харам болмаз!
Болайыкъ разы джерибиз бла, джайыбыз бла!
Башханыкъыгъа кёл салгъан, кесиники бла тоймаз!

Керти къыйынны билген, тынч сюймез, дейдиле!
Тюзлюк хант огъур бла салынсын бизни аллыбызгъа!
Хар кимда кесине игилик излейдиле!
Аллах узакъ ёмюр, саулукъ берсин саныбызгъа!

Аллах шагъат, аман кишиге излемейме!
Джангыз игилик кёрюб, биз къууаныб джашайыкъ!
Артыкъ боллукъну мен Аллахдан тилемейме!
Ийманлы, Насыблы, Муратлы барыбыз болайыкъ!

Аксаков Ильяс Магаметович.


Рецензии