Зачем мы здесь?

Твій слід.

Чому ми тут, ради чого живем?
Нам треба свою місію звершити -
Насолодитись кожним земним днем, 
І мить життя коротку полюбити...

Якщо є діти, добрі справи,
Те, що залишимо ми після себе,
Тоді душа не потребує слави -
Спокійною буде вона на небі...

25-09-18.

**************************

Твой след.

Зачем мы здесь, ради чего живем?
Мы свою миссию должны свершить-
Нужно нам насладиться каждым днем,
И краткой жизни каждый миг любить...

Если есть дети, добрые дела -
След мы оставим в жизни свой,
Тогда душе и слава не важна,
На небе обретет она покой...

25-09-18.


Рецензии