З ювjлем! Заводу-90рокjв

Привіт ладанчани! Привіт земляки!
Вам щире вітання! Низький Вам уклін.
Із святом вас! Із днем машинобудівника!
Із 90-річчям заводу!Це-присвята така.
Згадаймо разом як було колись.
В мальовничому селищі завод з*явивсь.
Спочатку територія маленька була.
Та згодом вона швидко зросла.
Овочеву базу і пекарню знесли.
Натомість цеха великі звели.
І запрацював завод так потужно!
Люди раділи. Колектив дружний.
На працю йшли веселі,завзяті.
Почесний працівник-справжнісіньке свято!
Працювали в 2 зміни-вночі і вдень.
У вихідні у Сосні- наспів пісень.
Завод гудів. Казна зростала.
На експорт пожежні машини відправляли.
Ладан розбудувавсь. Так розрісся!
У юного лицаря перетворивсь.
Висотні будинки,аптеки,нова школа.
Дит.садки, магазини. Новобудови.
Здаються недавно був юним колись
Всі мрії здійснились. Збулись!
Та раптом негода в житті настала.
Натхнення  зів*яло. Пропало.
Нову еру зустріча Україна
Ладан рідний!Ми тобі віримо!
Ти переможеш! Ти сильний!Знай!
Крила вперед! Лети! Злітай!
А керівники тобі допоможуть
Вони талановиті.Розумні.Зможуть!  22 вересня 2018р.Прилуцький з-д ППО


Рецензии