М сто тремтить в д пожежних сирен...

Місто тремтить від пожежних сирен.
Чутно гарчання дракона в тунелі.
Підліток ходить дорогами вен,
В'язень рахує планети на стелі.

Кожен жебрак дізнається про дайвінг.
Кожен чужинець лютує в квартирі.
Посеред натовпу речення зайві,
Серед самотності весело в тирі.

Світло згасає, і хмари на серці.
Місто з'їдає останні сонорні.
Пил естакад осідає на берцях,
Знищує в чорному краплі солоні.

Йдуть узбережжям асфальтовим люди,
Замість слідів залишають чорнила.
Небо стає під підошвами брудом -
Янгол в бульйоні заварює крила.


Рецензии