Метелик

***

Світло місяця, метелик,
Це його остання ніч
Жити? Неможлива річ
Дуже близько неба стеля

Він слова свої шепоче
Що? Молитва? Каяття?
Повну нiч вiн птах буття
Як вогонь згорають очі..

    240918


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.