Ангел

минають дні..та серце ще болить
за всім тим рідним, що в тобі зосталось,
і втрата теж сльозою ще бринить,
мені з тобою щастя тільки зналось..
минають дні..та поруч завжди ти
в моїх думках про те, що вже є вічне,
життя проходить на схилах цьої самоти,
Ти Ангел поруч вже на моїм опліччі..

81027080r


Рецензии